Автобусът,  пътуващ от Мармарис за Мардин, се е блъснал в

...
Автобусът,  пътуващ от Мармарис за Мардин, се е блъснал в
Коментари Харесай

Пътнически автобус се преобърна в Турция, 9 души загинаха и 30 са ранени

Автобусът,  пътуващ от Мармарис за Мардин, се е блъснал в мантинелите на изхода на тунелите в региона на регион Айдънджик и се е преобърнал. На мястото на случая са пристигнали 112 коли за спешна помощ, жандармерия, незабавните служби и пожарна. Ранените са откарани в лечебни заведения.

Губернаторът на Мерсин Али Хамза Пехливан заяви, че случаят е станал на към 01.15 ч. локално време на 170 километра от центъра на града. В пътническия рейс е имало 40 пасажери.

" За страдание в резултат на загуба на надзор от лидера рейсът е паднал в канавка, починали са 9 наши жители, а други 30 са ранени и и трансферирани в лечебни заведения в близките квартали и центъра на град Мерсин ", сподели Пехливан.

Министърът на опазването на здравето Фахретин Коджа заяви, че ранените са трансферирани в лечебни заведения с 15 коли за спешна помощ.

Министърът на правораздаването Йълмаз Тунч разгласи в профила си в обществените медии, че е почнало следствие на случая от Главната прокуратура на Айдънджък. По случая са назначени двама прокурори.

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР